Rīsi un makaroni

sarkano lēcu makaroni.jpg
sarkano lēcu makaroni.jpg

Felicia bio sarkano lēcu makaroni

- +
4.70 € / 250g

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas un olbaltumvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības (sert. nr. sk. uz iepak.) Nesatur glutēnu. Sastāvs: 100% bio sarkano lēcu milti* *=no kontrolētas bio saimniecības. Pagatavošana: 1L ūdens uzvāra, pievieno sāli un 100g spageti.

Vāra 5-7 minūtes, ik pa laikam apmaisot. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1410kJ/333kcal, taukvielas 1,7g

no tām piesātinātās taukskābes 0,4g, ogļhidrāti 52g, no tiem cukurs 1,2g, šķiedrvielas 6g, olbaltumvielas 25g, sāls 0,002g. Glabāt vēsā, sausā vietā. Vegāns. Ražots: Itālijā

nudeles risu.jpg
nudeles risu.jpg

Terrasana bio rīsu nūdeles

- +
3.80 € / 250g

Nesatur kviešus un glutēnu. Lietošana: uzvāra ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai. Lēnām ieliek nūdeles

katliņā, un vāra aptuveni 3 minūtes. Pēc tam caurdurī nosusina un noskalo ar aukstu ūdeni.

Sastāvs: baltie rīsu milti*, ūdens.*produkts no kontrolētas bioloģiskās saimn.

100g produkta satur: enerģ.vērt. 1449kJ/345kcal, olbalt.v.7,3g ogļhidrāti 72,7g, no tiem cukurs 0g, tauki 3,6g, no tiem piesāt. tauksk. 0,9g, šķiedrvielas 1,8g, sāls 0g. Ražotājvalsts: Nīderlande

spageti.jpg
spageti.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Nesatur glutēnu. Sastāvs: kukurūzas milti*70%,rīsu milti*30%.*=no kontrolētas bio saimniecības. Pagatavošana: 1L ūdens uzvāra, pievieno sāli un 100g spageti.

Vāra 6-8 minūtes, ik pa laikam apmaisot. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1482kJ/349kcal, olbaltumvielas 6,8g, ogļhidrāti 76,7g, no tiem cukurs 0,2g, taukvielas 1,2g no tām piesātinātās taukskābes 0,3g,

šķiedrvielas 2,2g, nātrijs 0,001g Glabāt vēsā, sausā vietā. Ražots: Itālijā

griku makaroni.jpg
griku makaroni.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības . Nesatur glutēnu. Sastāvs: bioloģiski sertificēti griķu milti. Pamatrecepte: vāra 6-8 minūtes,

100g makaronus 1L ūdens, beigās pievieno sāli. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1436kJ/339kcal, taukvielas 2,7g, no tām piesāt.tauksk. 0,6g, ogļhidrāti 68g, no tiem cukurs 0,8g,

šķiedrvielas 3,4g, olbaltumvielas 9g, sāls 0g. Glabāt vēsā, sausā vietā. Ražots: Itālijā

triskrasu.jpg
triskrasu.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Nesatur glutēnu. Sastāvs: 96% rīsu milti*, 2% tomāti*, 2% spināti*. *= no kontrol.bio saimn.Pamatrecepte: vāra 6-8 minūtes, 100g makaronus 1L ūdens, beigās pievieno sāli.

100g satur: enerģētiskā vērtība 1496kJ/353kcal,olbaltumvielas 7,4g,ogļhidrāti 76,7g, no tiem cukurs 0,4g,taukvielas 1,3g, no tām piesāt.tauksk.0,6g, šķiedrvielas 1,8g, nātrijs 0,001g. Ražots: Itālijā

risu penne.jpg
risu penne.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības . Nesatur glutēnu. Sastāvs: bioloģiski sertificēti brūno pilngraudu rīsu milti, ūdens.Pamatrecepte: vāra 8-10 minūtes, 100g makaronus 1L ūdens, beigās pievieno sāli. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1481kJ/350kcal, tauki 2,8g, no tiem piesātinātās tauksk. 0,7g, ogļhidrāti 72g, no tiem cukurs 0,8g, šķiedrvielas 3,2g, olbaltumvielas 7,5g, sāls 0g. Ražots: Itālijā

lazanja.jpg
lazanja.jpg

Felicia bio bezglutēna lazanja

- +
4.99 € / 250g

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio

pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības (sert. Nr. sk.

uz iepak.) Nesatur glutēnu. Sastāvs: kukurūzas milti*55%,rīsu

milti*45%.*=no kontr.bio saimn.Pamatrecepte: ietauko pannu.

Lazanjas plāksnes vāra ūdenī 5-6 minūtes. Pēc tam tās kārto

uz pannas, kārtīgi aplej ar mērci un pildījumu.

Cep cepeškrāsnī lazanju 30-35 minūtes.

100g satur: enerģētiskā vērtība 1534kJ/362kcal, tauki 1,6g, no tiem

piesātinātās tauksk. 0,3g, ogļhidrāti 80g, no tiem cukurs 0,5g,

šķiedrvielas 1,6g, olbaltumvielas 6,1g, sāls 0g.

Var saturēt sojas daļiņas. Glabāt vēsā, sausā vietā.

Ieteicams līdz: sk. uz iepak. Ražots: Itālijā

melno risu nudels.jpg
melno risu nudels.jpg

Terrasana bio melno rīsu nūdeles

- +
3.80 € / 250g

Nesatur kviešus un glutēnu.

Ieteicams līdz: skat. uz iepak. Lietošana: uzvāra ūdeni līdz

vārīšanās temperatūrai. Lēnām ieliek rīsus katliņā, lai ūdens

tos pilnībā nosegtu un vāra aptuveni 3 minūtes. Pēc tam

nosusina un noskalo ar aukstu ūdeni.

Sastāvs: melno rīsu milti* 60%, brūno rīsu milti*, ūdens.

*no kontrolētas bioloģiskās saimn. Sertif.nr.skat.uz iepak.

100g produkta satur: enerģ.vērt. 1529kJ/364kcal, olbalt.v.7,3g

ogļhidrāti 76,4g, no tiem cukurs 0g, tauki 3,6g, no tiem piesāt.

tauksk. 0,9g, šķiedrvielas 1,8g, sāls 0,01g. Ražots: Nīderlandē

bruno risu nudeles.jpg
bruno risu nudeles.jpg

Terrasana bio brūno rīsu nūdeles

- +
3.80 € / 250g

Nesatur kviešus un glutēnu.

Ieteicams līdz: skat. uz iepak. Lietošana: uzvāra

ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai. Lēnām ieliek nūdeles

katliņā, un vāra aptuveni 5-6 minūtes. Pēc tam

caurdurī nosusina un noskalo ar aukstu ūdeni.

Sastāvs: brūno rīsu milti*, ūdens.*produkts no

kontrolētas bioloģiskās saimn.Sertif.nr.skat.uz iepak.

100g produkta satur: enerģ.vērt. 1298kJ/309kcal, olbalt.v.5,5g

ogļhidrāti 63,6g, no tiem cukurs 0g, tauki 2,7g, no tiem piesāt.

tauksk. 0,9g, šķiedrvielas 1,8g, sāls 0g. Ražotājvalsts: Nīderlande

pleksnu penna.jpg
pleksnu penna.jpg

Sastāvs: pilngraudu PLĒKŠŅU KVIEŠU MILTI no kontrolētas bio saimniecības. Sertif. nummuru skatīt uz

iepakojuma.Var saturēt olu daļiņas. Gatavošanas laiks: 6-8minūtes. Ieteicams līdz: sk.uz iepak. Izcelsmes valsts: Vācija 100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 1461kJ/ 345kcal, taukvielas 2,5g, no tām piesāt.tauksk. 0,5g, ogļhidrāti 63,5g, no tiem cukurs 2,6g, olbaltumvielas 12,9g, sāls <0,1g.

savvalas risi.jpg
savvalas risi.jpg

Davert bio savvaļas rīsi

- +
7.10 € / 200g

Pagatavošana 40min. Pilngraudu rīsi, no kontrolētas bioloģiskas saimniecības Kanādā.

Var saturēt pākšaugu un sezama daļiņas. Lietošana: 200g rīsus vāra 400ml ūdenī, kam pievienots sāls 35-40 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Šiem rīsiem ir lieliska riekstaina garša. Tos var pievienot salātos, var jaukt ar citiem rīsiem. Izcelsmes valsts: Kanāda. Ražots: Vācijā.

100g satur: enerģ.vērt. 1531kJ/364kcal, taukvielas 1,1g, no tām piesātin.tauksk. 0,3g, ogļhidrāti 73,1g, no tiem cukurs 1,0g, šķiedrvielas 5,0g, olbaltumvielas 13,6g, sāls 0,04g.

gailisi.jpg
gailisi.jpg

Sastāvs: CIETGRAUDU KVIEŠU MANNA no kontrolētas bioloģiskās saimniecības. Sertifikāta nummuru skatīt uz iepakojuma.Var saturēt olu daļiņas. Gatavošanas laiks: 8 minūtes. Ieteicams līdz: sk.uz iepak. Izcelsmes valsts: Vācija 100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 1528kJ/ 360kcal, taukvielas 1,5g, no tām

piesāt.tauksk. 0,6g, ogļhidrāti 73,0g, no tiem cukurs 0,2g, olbaltumvielas 12g, sāls <0,1g.

burtini.jpg
burtini.jpg

Sastāvs: PLĒKŠŅU KVIEŠU MILTI no kontrolētas bioloģiskās saimniecības.

Var saturēt olu daļiņas. Gatavošanas laiks: 4-5 minūtes. Izcelsmes valsts:

Vācija 100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 1528kJ/ 361kcal, taukvielas 1,9g, no tām piesāt.tauksk. 0,4g, ogļhidrāti 69,4g, no tiem cukurs 1,7g, olbaltumvielas 14,7g, sāls <0,1g.

pilngraudu spirales.jpg
pilngraudu spirales.jpg

Sastāvs: pilngraudu CIETGRAUDU KVIEŠU MANNA*. *no kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana: Uzsilda ūdeni līdz vārīšanās temp., ieber spageti un vāra aptuveni 9-10 minūtes.

100g produkta satur: enerģ. vērtība1508kJ/355kcal; taukvielas 1,5g, no tām piesāt.tauksk.0,2g, ogļhidr.73g,

no tiem cukurs 3,5g, olbaltumv.12,5g, sāls 0,005g. Ražots: Itālijā

pilngraudu spageti.jpg
pilngraudu spageti.jpg

Green bio pilngraudu makaroni, spageti

- +
1.85 € / 500g

Sastāvs: pilngraudu CIETGRAUDU KVIEŠU MILTI*. *no kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana: Uzsilda ūdeni līdz vārīšanās temp.,ieber spageti un vāra aptuveni 7-8 minūtes. 100g produkta satur: enerģ. vērtība1508kJ/355kcal; Olbaltumvielas 12.5g; ogļhidrāti 73.0g;

taukvielas 1,5g. šķiedrvielas 8,0g. Ražots: Itālijā

pilngraudu penne.jpg
pilngraudu penne.jpg

Green bio pilngraudu makaroni, penne

- +
1.85 € / 500g

Sastāvs: pilngraudu CIETGRAUDU KVIEŠU MANNA*. *no kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana: Uzsilda ūdeni līdz vārīšanās temp., ieber spageti un vāra aptuveni 9-10 minūtes.

100g produkta satur: enerģ. vērtība1508kJ/355kcal; taukvielas 1,5g, no tām piesāt.tauksk.0,2g, ogļhidr.73g,

no tiem cukurs 3,5g, olbaltumv.12,5g, sāls 0,005g. Ražots: Itālijā

spirales makaroni.jpg
spirales makaroni.jpg

Green bio makaroni, spirāles

- +
1.85 € / 500g

Sastāvs: CIETGRAUDU KVIEŠU MILTI*. *no kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana: Uzsilda ūdeni līdz vārīšanās temp., ieber spageti un vāra aptuveni 9-10 minūtes.

100g produkta satur: enerģ. vērtība1487kJ/350kcal; taukvielas 0,3g, no tām piesāt.tauksk.0,1g, ogļhidr.73g,

no tiem cukurs 1g, olbaltumv.11,5g, sāls 0,005g. Ražots: Itālijā

penne gaisa.jpg
penne gaisa.jpg

Green bio makaroni, penne

- +
1.85 € / 500g

Sastāvs: CIETGRAUDU KVIEŠU MILTI*. *no kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana: Uzsilda ūdeni līdz vārīšanās temp., ieber makaronus un vāra aptuveni 9-10 minūtes.

100g produkta satur: enerģ. vērtība1487kJ/350kcal; taukv.0,3g, no tām piesāt tauksk.0,1g, ogļhidr.73g, no

tiem cukurs 1g, olbaltumv.11,5g, sāls 0,005g. Ražots: Itālijā

spageti gaisie.jpg
spageti gaisie.jpg

Green bio makaroni, spageti

- +
1.85 € / 500g

Sastāvs: CIETGRAUDU KVIEŠU MILTI*. *no kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana: Uzsilda ūdeni līdz vārīšanās temp., ieber spageti un vāra aptuveni 7-8 minūtes.

100g produkta satur: enerģ. vērtība1487kJ/350kcal; taukvielas 0,3g, no tām piesāt.tauksk.0,1g, ogļhidr.73g,

no tiem cukurs 1g, olbaltumv.11,5g, sāls 0,005g.Izlietot līdz: sk. uz iepak. Ražots: Itālijā

basmati 1kg .jpg
basmati 1kg .jpg

No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Auguši Himalaju pakājē mazās bioloģiskajās saimniecībās.

Lietošana: pirms vārīšanas rīsus vairākas reizes noskalo tīrā ūdenī, lai rīsi būtu gaisīgāki. 2 pers:

125g basmati rīsus vāra 250 ml ūdens,kam pievienots sāls aptuveni 10-15 minūtes. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas. 100g satur: enerģēt.vērt.1502kJ/356kcal, taukv.1,1g, no tām piesāt.tauksk. 0,3g,ogļhidrāti 76,4g, no tiem cukurs 0,3g, šķiedrvielas 1,6g, olbaltumvielas 9,3g, sāls 0,02g.

Izcelsmes valsts: Indija. Ražots: Vācijā

himalaju basmati.jpg
himalaju basmati.jpg

No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Auguši Himalaju pakājē.

Lietošana: pirms vārīšanas rīsus vairākas reizes noskalo tīrā ūdenī, lai rīsi būtu gaisīgāki. pagatavošana 2 personām: 125g basmati rīsus vāra 250 ml ūdens,kam pievienots sāls, aptuveni 10-15 minūtes. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas. 100g satur: enerģēt.vērt.1502kJ/356kcal, taukv.1,1g, no

tām piesāt.tauksk. 0,3g,ogļhidrāti 76,4g, no tiem cukurs 0,3g, šķiedrvielas 1,6g, olbaltumvielas 9,3g, sāls 0,02g. Izcelsmes valsts: Pakistāna. Ražots: Vācijā

basmati 500g.jpg
basmati 500g.jpg

No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Auguši Himalaju pakājē mazās bioloģiskajās saimniecībās.

Lietošana: pirms vārīšanas rīsus vairākas reizes noskalo tīrā ūdenī, lai rīsi būtu gaisīgāki. 2 pers:

125g basmati rīsus vāra 250 ml ūdens,kam pievienots sāls aptuveni 10-15 minūtes. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas. 100g satur: enerģēt.vērt.1502kJ/356kcal, taukv.1,1g, no tām piesāt.tauksk. 0,3g,ogļhidrāti 76,4g, no tiem cukurs 0,3g, šķiedrvielas 1,6g, olbaltumvielas 9,3g, sāls 0,02g.

Izcelsmes valsts: Indija. Ražots: Vācijā

taibonet baltie.jpg
taibonet baltie.jpg

Davert bio baltie Taibonet rīsi

- +
2.77 € / 500g

Bio gargraudu rīsi ir ar maigu garšu un lieliski piemēroti Vidusjūras ēdienu pagatavošanai.

No kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana: 125g rīsus vāra 250ml ūdens 15 -20 minūtes,beigās pievienojot sāli.

Var saturēt sezama un riekstu daļiņas. 100g satur: enerģēt.vērt.1469kJ/351 kcal,

taukv.0,6g, no tām piesāt.tauksk. 0,1g, ogļhidrāti 77,7g, no tiem cukurs 0,3g, šķiedrvielas 2,1g,

olbaltumvielas 7,4g, sāls 0,01g. Izcelsmes valsts: Itālija. Ražots: Vācijā

piena risi.jpg
piena risi.jpg

Davert bio piena rīsi

- +
2.80 € / 500g

Lieliski garšo piena putrās, desertos, kopā ar augļiem vai kanēli un cukuru.

No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Lietošana: uzvāra 400ml piena, pievieno 100g piena rīsus. Vāra 25-30 minūtes, ik pa laikam kārtīgi samaisot. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas. 100g satur: enerģēt.vērt.1472kJ/349kcal, taukv.0,8g, no tām piesāt.tauksk. 0,2g,ogļhidrāti 77,5g, no tiem cukurs 0,7g, šķiedrvielas 1,4g, olbaltumvielas 7,2g, sāls 0,04g.

Izcelsmes valsts: Itālija. Ražots: Vācijā

rissoto risi.jpg
rissoto risi.jpg

Davert bio rissoto rīsi

- +
3.95 € / 500g

Ekskluzīvi 100% oriģināli Arborio rīsi, kam piemīt lieliska, maiga garša un krēmīga konsistence. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana:sagriež vienu sīpolu,apcep to olīveļļā, pievieno 150g Arborio rīsus un nedaudz tos apgrauzdē. Pēc tam pielej klāt 600ml buljonu un sautē 35-40 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas. 100g satur: enerģēt.vērt.1469kJ/351 kcal, taukv.0,6g, no tām piesāt.tauksk. 0,1g,ogļhidrāti 77,7g, no tiem cukurs 0,3g, šķiedrvielas 2,1g, olbaltumvielas 7,4g, sāls 0,01g. Izcelsmes valsts: Itālija. Ražots: Vācijā

risu maisijums.jpg
risu maisijums.jpg

Sastāvā: baltie Basmati rīsi* 90%, savvaļas rīsi* 10%. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana 2 personām: 125g rīsu maisījumu ieber vārošā 250ml ūdens, kam pievienots sāls, un vāra 10 15 minūtes. Lieliski der arī salātiem. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas.

100g satur: enerģēt.vērt.1515kJ/357 kcal, taukv.1,1g, no tām piesāt.tauksk. 0,3g,ogļhidrāti 76,1g, no tiem cukurs 0,4g, šķiedrvielas 1,9g, olbaltumvielas 9,7g, sāls 0,02g. Ražots: Vācijā

brunie basmati.jpg
brunie basmati.jpg

Davert brūnie bio basmati rīsi

- +
3.98 € / 500g

No kontrolētas bioloģiskas saimniecības

Lietošana: pirms vārīšanas rīsus vairākas reizes noskalot tīrā ūdenī, lai rīsi būtu

gaisīgāki. 250g basmati rīsus vāra 500 ml ūdens aptuveni 35-40 minūtes. Var saturēt sezama un

riekstu daļiņas.100g satur: enerģēt. vērt.1516kJ/358kcal, taukv.3,0g, no tām piesāt.tauksk. 0,9g,ogļhidrāti

72,2g, no tiem cukurs 0,9g,šķiedrv. 1,4g, olbaltumv.9,8g, sāls 0,01g

Izcelsmes valsts: Indija. Ražots: Vācijā

apalgraudu brunie.jpg
apalgraudu brunie.jpg

Davert bio brūnie apaļgraudu rīsi

- +
2.77 € / 500g

Tā kā šie ir pilngraudu rīsi, tie satur visas nepieciešamās uzturvielas. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Pagatavošana 2 personām: 125g rīsus vāra 250 ml ūdens,kam pievienots sāls, aptuveni

35-40 minūtes. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas. 100g satur: enerģēt.vērt.1480kJ/352kcal, taukv.2,4g, no tām piesāt.tauksk. 0,7g,ogļhidrāti 73,1g, no tiem cukurs 1,2g, šķiedrvielas 1,5g, olbaltumvielas 8,5g, sāls 0,02g. Izcelsmes valsts: Itālija. Ražots: Vācijā

taibonet brunie.jpg
taibonet brunie.jpg

No kontrolētas bioloģiskas saimniecības.

Lietošana: pirms vārīšanas rīsus vairākas reizes noskalot

tīrā ūdenī, lai rīsi būtu gaisīgāki. 250g basmati rīsus vāra 500 ml ūdens aptuveni 40 minūtes. Var saturēt sezama un riekstu daļiņas.100g satur: enerģēt.vērt.1480kJ/352kcal, taukv.2,4g, no tām piesāt.tauksk.0,7g,ogļhidrāti 73,1g, no tiem cukurs 1,2g, šķiedrv. 1,5g, olbaltumvielas 8,5g.sāls 0,02g

Izcelsmes valsts: Itālija. Ražots: Vācijā