milti

tapioka.jpg
tapioka.jpg

Arche bio tapiokas ciete

- +
3.70 € / 200g

Bio iebiezinātājs uz augu bāzes. Nesatur glutēnu. Vegāns. Tapiokas cieti iegūst no maniokas saknes. Tā ir piemērota zupu, mērču un desertu iebiezināšanai. Sastāvdaļas: tapiokas ciete no kontrolētas bioloģiskās saimniecības. Izlietot līdz: sk. uz iepak. Lietošana: uz 500ml šķidruma nepieciešams 2-3 tējkarotes ( 10 g )

tapiokas cietes. To iemaisa aukstā šķidrumā un pēc tam iemaisa gatavajā siltajā masā. Ražots: Vācijā.

100g satur: enerģētiskā vērtība 1498kJ/ 358kcal, taukvielas <0,1g, no tām piesātinātās taukskābes <0,1g,

ogļhidrāti 87,8g, no tiem cukurs 3,4g, olbaltumvielas 0,2g, sāls <0,1g.

kokosmilti.jpg
kokosmilti.jpg

Terrasana bio kokosriekstu milti

- +
4.90 € / 500g
mandelu milti.jpg
mandelu milti.jpg

Terrasana bio mandeļu milti

- +
3.99 € / 100g
linseklu milti.jpg
linseklu milti.jpg

Bioplanete bio linsēklu milti

- +
3.30 € / 250g

Satur daudz šķiedrvielas, 33% olbaltumvielas, nesatur glutēnu, vegāns.

Lietošana: ieteicams ikdienā lietot 20g ( 2 ēdamkarotes ) linsēklu miltus.

10g linsēklu miltus sajauc ar 20ml ūdens un lieto pēc nepieciešamības.

Miltus var pievienot arī putrām, mušļiem, desertiem, mērcēm, un citiem

ēdieniem, cept pankūkas, mafinus, picu, kā arī maizi vai citus konditorejas

izstrādājumus, aizvietojot glutēnu saturošus miltus.Sastāvdaļas: 100% tīri

linsēklu milti no kontrolētas bioloģiskas saimniecības (sert.nr. sk.uz

iepakojuma). Ieteicams līdz: skat.uz iepak. 100g satur: enerģ.vērt.

1346kJ/324kcal,taukvielas 10g, no tām piesātinātās taukskābes 1,1g,

ogļhidr. 7,7g, no tiem cukurs 3,3g. šķiedrv. 35g, olbaltumvielas 33g (66%*),

sāls 0,1g,vitamīns C - 0,52mg (47%*), vitamīns B6 - 0,70mg (50%*),

folskābe 116 (58%*), dzelzs 11mg (76%*), magnēzijs 500mg(133%*),

kalcijs 265mg ( 33%*).*= uzturvielu atsauces vērtība no ieteicamās dienas

devas saskaņā ar Eiropas sav. Var saturēt riekstu, sojas, sezama un

lupīņu daļiņas. Ražots: Francijā.

kirbju milti.jpg
kirbju milti.jpg

Bioplanete bio ķirbju sēklu milti

- +
4.50 € / 250g

Satur daudz šķiedrvielas, 59% olbaltumvielas, nesatur glutēnu, vegāns.

Lietošana: ieteicams ikdienā lietot 20g (2 ēdamkarotes) ķirbju sēklu miltus.

10g ķirbju sēklu miltus sajauc ar 10ml ūdens un lieto pēc nepieciešamības.

Šie ķirbju sēklu milti ir gatavoti no grauzdētām bio ķirbju sēklām, kas

audzētas Austrijā. Tiem ir izteikti aromātiska garša un tie ir lieliski piemēroti

smūtijiem , kokteiļiem un dažādām mērcēm. Tāpat arī tos var izmantot dārzeņu,

gaļas un zivs panēšanai, kā arī cepot maizi vai citus konditorejas

izstrādājumus, aizvietojot glutēnu saturošus miltus. Sastāvdaļas: 99% tīri

ķirbju sēklu milti*, 1% sāls.*= no kontrolētas bio saimniecības (sert.nr. sk.uz

iepakojuma). Ieteicams līdz: skat.uz iepak. 100g satur: enerģ.vērt.

1672kJ/399kcal, taukvielas 15g, no tām piesātinātās taukskābes 2,6g,

ogļhidr. 2,7g,no tiem cukurs 1,6g.šķiedrv.9,9g, olbaltumvielas 59g (118%*),

sāls 1g,vitamīns C - 0,53mg (48%*), vitamīns B6 - 0,45mg (32%*),

folskābe 149 (75%*), dzelzs 17mg (118%*), magnēzijs 656mg(175%*),

kalcijs 88,4mg ( 11%*).*= uzturvielu atsauces vērtība no ieteicamās dienas

devas saskaņā ar Eiropas sav. Var saturēt riekstu, sojas, sezama un

lupīņu daļiņas. Ražots: Francijā.

universals mais.jpg
universals mais.jpg

Nesatur glutēnu un laktozi. Vegāns. Ideāli piemērots pankūku, vafeļu, nūdeļu, kūku, maizīšu un citu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. No kontrolētas bioloģiskās saimniecības. Sertifikāta nr.

skat. uz iepak. Sastāvs: kukurūzas ciete*, rīsu pilngraudu milti*, prosas pilngraudu milti*, iebiezinātājs: guāras kauliņu milti*. *= sastāvdaļas no kontrol.bio.saimn.

Maizei nepieciešams: 400g miltu maisījums, 1 paciņa sausais raugs, 1 tējkarote cukurs vai medus,

1 tējkarote sāls, 50g mīksts margarīns vai eļļa, 1 ola, 325ml ūdens. Miltu maisījumu sajauc kopā ar

raugu, sāli, cukuru. Margarīnu, olu un ūdeni sakuļ kopā un sajauc ar iepriekš sagatavoto mīklas

maisījumu. Mīklu ieliek ietaukotā formā, atstāj uz 20 minūtēm siltā vietā un vēlāk cep 50 minūtes

200 grādu temperatūrā.

Pankūkām nepieciešams: 100g miltu maisījums, 2 ēdamkarotes eļļa vai sviests, 2 olas, 250ml piens,

1 šķipsniņa sāls. Pagatvaošanai bez piena, var izmantot: 110g miltu maisījumu, 250ml sojas

pienu, 1 šķipsniņu sāls, 1 ēdamkaroti cukura. Visas sastāvdaļas sajauc kopā, atstāj mīklu

ievilkties uz 10 minūtēm un cep pankūkas.

Vafeļu mīklai var izmantot: 200g miltu maisījumu, 2 tējkarotes cepamo pulveri, 75g cukuru,

75g mīkstu sviestu vai margarīnu, 2 olas, 225ml piena vai sojas piena.

100g satur: enerģētiskā vērtība 1482kJ/353kcal, taukvielas 0,5g, no tām piesātinātās

taukskābes 0,1g, ogļhidrāti 82,8g, no tiem cukurs 0,2g, šķiedrvielas 3,2g,

olbaltumvielas 1,8g, sāls 0,02g.

Ražots Vācijā.

kviesu smalkie.jpg
kviesu smalkie.jpg

Ļoti labas kvalitātes augstākā labuma smalkie kviešu milti. Lieliski der maizes un smalkmaizīšu, kūku, kēksu un picas cepšanai Tips 550. Šie milti sastāv no 75% pilngraudu KVIEŠIEM.

No kontrolētas bio-dinamiskās saimniecības. 100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 1425kJ/ 337kcal, taukvielas 1,9g, no tām piesāt.tauksk.0,4g, ogļhidrāti 63,6g, šķiedrv.0,8g, olbaltumvielas 11,8g, sāls <0,01g.

Ražots Vācijā. Var saturēt riekstu un sezama daļiņas.

bauck pilngraudu kviešu.jpg
bauck pilngraudu kviešu.jpg

Bauck bio kviešu milti, pilngraudu

- +
2.66 € / 1kg

Sastāvs: pilngraudu KVIEŠU milti * *=no bio-dinamiskās saimniecības.

Uzturvērtība: enerģētiskā vērtība: 1425kJ/337kcal; taukvielas 1,9g, no tām piesāt.tauksk.0,4g, ogļhidrāti 63,6g, no tiem cukurs 0,8g, šķiedrvielas 9,1g, olbaltumvielas 11,8g, sāls <0,01g.

Recepte: augļu pītā maize: 500g pilngraudu kviešu milti; paciņa rauga (21g) vai 1 iepakojums sausais raugs; 75g rozīnes; 1 tējkarote sāls; 275ml remdens piens; 60g izkausēts sviests; tējkarote sasmalcinātas apelsīnu miziņa, 1 ēdamkarote medus. Visu masu (nepievienojot rozīnes) samaisa

līdz mīkla kļuvusi viendabīga. Mīklu pārklāj ar dvielīti un noliek siltā vietā uz 45 minūtēm. Pēc tam vēlreiz izmīca un pievieno rozīnes, un izveido pītās maizītes. Ieeļļo plāti un uz tās uzliek pītās maizītes, pārklāj ar dvielīti un atstāj uzbriest. Tad cepeškrāsni uzsilda līdz 180 C temperatūras. Ieliek karstumizturīgu trauciņu ar ūdeni cepeškrāsnī. Maizītes pirms ielikšanas ar otiņu apsmērē ar pienu. Cep 35 minūtes. No bioloģiskās saimniecības.

pleksnu milti.jpg
pleksnu milti.jpg

Bauck bio plēkšņu kviešu milti

- +
4.39 € / 1kg

Sastāvs: PLĒKŠŅU KVIEŠI no bio-dinamiskās saimniecības. Var saturēt glutēna, riekstu un sezama daļiņas.

100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 1445kJ/342kcal; tauki 2,5g, no tiem piesātinātās taukskābes 0,5g, ogļhidrāti 63,2g, no tiem cukurs 1,3g, šķiedrvielas 8,6g, olbaltumvielas 12,3g, sāls <0,003g.

Recepte: Riekstu-plēkšņu kviešu maizītes. 250g pilngraudu plēkšņu kviešu milti; paciņa rauga (21g) vai 1 iepakojums sausais raugs; 100g samalti lazdu rieksti; tējkarote sāls; 150ml remdens

piens. Visu masu samaisa līdz mīkla kļuvusi viendabīga. Mīklu pārklāj ar dvielīti un noliek siltā vietā uz 30 minūtēm. Pēc tam vēlreiz izmīca un izveido maizītes formu. Atstāj izveidotās maizītes vēl uz 30 minūtēm. Tad cepeškrāsni uzsilda līdz 180 C temperatūrai. Ieliek karstumizturīgu trauciņu ar ūdeni cepeškrāsnī. Maizītes pirms ielikšanas ar otiņu apsmērē ar pienu. Cep 35 minūtes. No kontrolētas bioloģiskās saimniecības.

rīsu milti.jpg
rīsu milti.jpg

Bauck rīsu milti

- +
2.88 € / 500g

Produkts tiek malts atsevišķās dzirnavās, noslēgtās telpās, tādējādi tiek izslēgta iespēja, ka

produkts tiktu piesārņots ar glutēnu saturošiem produktiem. Sastāvs: rīsi (bioloģiski audzēti).

Uzturvērtība: Enerģētiskā vērtība 1406kJ/332kcal olbaltumvielas 7,5g ogļhidrāti 67,0g, taukvielas 3,0g

šķiedrvielas 3,6g. No kontrolētas bioloģiskās saimniecības. Ražots Vācijā

turku zirnu milti.jpg
turku zirnu milti.jpg

Bauck turku zirņu milti

- +
3.10 € / 350g

Produkts tiek malts atsevišķās dzirnavās, noslēgtās telpās,tādējādi tiek izslēgta iespēja, ka produkts tiktu piesārņots ar glutēnu saturošiem produktiem. Sastāvs: turku zirņu milti (no kontrolētas bioloģiskās saimn. )

Uzturvērtība: enerģētiskā vērtība: 1443kJ/344kcal; taukv. 5,9g,no tām piesāt.tauksk. 1,1g,

ogļhidr. 44,0g, no tiem cukurs 2,4g, šķiedrv. 15,5g, olbaltumv. 19,0g, sāls 0,06g. Ražots Vācijā

kukuruzas milti.jpg
kukuruzas milti.jpg

Bauck kukurūzas milti

- +
2.82 € / 500g

Produkts tiek malts atsevišķās dzirnavās, noslēgtās telpās, tādējādi tiek izslēgta iespēja,

ka produkts tiktu piesārņots ar glutēnu saturošiem produktiem.

Sastāvs: kukurūzas milti (no kontrol. bioloģiskās saimniecības) Uzturvērtība: enerģ. vērtība:

1489kJ/351kcal; olbaltumv.: 7,0g; ogļhidrāti: 77,5g; no tiem cukurs 1,1g taukvielas: 1,1g, no tām piesāt.tauk. 0,2g. Ražots Vācijā

griku milti.jpg
griku milti.jpg

Bauck griķu milti

- +
3.60 € / 500g

Produkts tiek malts atsevišķās dzirnavās, noslēgtās telpās, tādējādi tiek izslēgta iespēja,

ka produkts tiktu piesārņots ar glutēnu saturošiem produktiem. Sastāvs: griķu milti (no kontrolētas

bioloģiskās saimniecības) Var saturēt sojas daļiņas.

100g produkta satur: enerģ.vērt. 1486kJ/351kcal, olbaltumv. 13,4g, ogļhidrāti 66,2g, no tiem cukurs 0,9g

tauki 3,0g, no tiem piesāt.tauksk.0,7g, šķiedrvielas 3,0g, nātrijs <0,01g. Ražots Vācijā.

kviešu rupjie.jpg
kviešu rupjie.jpg

Eicēnu kviešu rupjie milti

- +
1.71 € / 800g
griku milti.jpg
griku milti.jpg

Kaņepīšu bio griķu milti

- +
4.20 € / 1kg
kviesu milti.jpg
kviesu milti.jpg

Kaņepīšu bio kviešu milti

- +
1.70 € / 1kg
rudzumilti.jpg
rudzumilti.jpg

Kaņepīšu bio rudzu milti

- +
1.45 € / 1kg