Makaroni bez glutēna

nudeles.jpg
nudeles.jpg

Pauly bezglutēna zupas nūdeles

- +
3.90 € / 500g

Nesatur glutēnu un laktozi. Bez pievienota piena,olām,

un sojas. Lieliski piemērotas zupām un sacepumiem.

Pagatavošanas laiks 3minūtes.Sastāvs: kukurūzas milti, turku

zirņu milti, emulgatori mono un diglicerīdi no pārtikas tauk-

vielām. Glabāt sausā un vēsā vietā. 100g produkta satur:

enerģ. vērt. 1558kJ/368kcal, taukvielas 2,4g, no tām

piesātin.tauksk. 0,6g, ogļhidrāti 79g, no tiem cukurs

1,2g, laktoze <0,01g, fruktoze <1,0g,

šķiedrvielas 2,2g, olbaltumv. 6,4g, sāls <0,01g.

Izlietot līdz: sk. uz iepak. Ražots: Vācijā

sarkano lēcu makaroni.jpg
sarkano lēcu makaroni.jpg

Felicia bio sarkano lēcu makaroni

- +
4.70 € / 250g

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas un olbaltumvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības (sert. nr. sk. uz iepak.) Nesatur glutēnu. Sastāvs: 100% bio sarkano lēcu milti* *=no kontrolētas bio saimniecības. Pagatavošana: 1L ūdens uzvāra, pievieno sāli un 100g spageti.

Vāra 5-7 minūtes, ik pa laikam apmaisot. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1410kJ/333kcal, taukvielas 1,7g

no tām piesātinātās taukskābes 0,4g, ogļhidrāti 52g, no tiem cukurs 1,2g, šķiedrvielas 6g, olbaltumvielas 25g, sāls 0,002g. Glabāt vēsā, sausā vietā. Vegāns. Ražots: Itālijā

melno risu nudels.jpg
melno risu nudels.jpg

Terrasana bio melno rīsu nūdeles

- +
3.80 € / 250g

Nesatur kviešus un glutēnu.

Ieteicams līdz: skat. uz iepak. Lietošana: uzvāra ūdeni līdz

vārīšanās temperatūrai. Lēnām ieliek rīsus katliņā, lai ūdens

tos pilnībā nosegtu un vāra aptuveni 3 minūtes. Pēc tam

nosusina un noskalo ar aukstu ūdeni.

Sastāvs: melno rīsu milti* 60%, brūno rīsu milti*, ūdens.

*no kontrolētas bioloģiskās saimn. Sertif.nr.skat.uz iepak.

100g produkta satur: enerģ.vērt. 1529kJ/364kcal, olbalt.v.7,3g

ogļhidrāti 76,4g, no tiem cukurs 0g, tauki 3,6g, no tiem piesāt.

tauksk. 0,9g, šķiedrvielas 1,8g, sāls 0,01g. Ražots: Nīderlandē

bruno risu nudeles.jpg
bruno risu nudeles.jpg

Terrasana bio brūno rīsu nūdeles

- +
3.80 € / 250g

Nesatur kviešus un glutēnu.

Ieteicams līdz: skat. uz iepak. Lietošana: uzvāra

ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai. Lēnām ieliek nūdeles

katliņā, un vāra aptuveni 5-6 minūtes. Pēc tam

caurdurī nosusina un noskalo ar aukstu ūdeni.

Sastāvs: brūno rīsu milti*, ūdens.*produkts no

kontrolētas bioloģiskās saimn.Sertif.nr.skat.uz iepak.

100g produkta satur: enerģ.vērt. 1298kJ/309kcal, olbalt.v.5,5g

ogļhidrāti 63,6g, no tiem cukurs 0g, tauki 2,7g, no tiem piesāt.

tauksk. 0,9g, šķiedrvielas 1,8g, sāls 0g. Ražotājvalsts: Nīderlande

nudeles risu.jpg
nudeles risu.jpg

Terrasana bio rīsu nūdeles

- +
3.80 € / 250g

Nesatur kviešus un glutēnu. Lietošana: uzvāra ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai. Lēnām ieliek nūdeles

katliņā, un vāra aptuveni 3 minūtes. Pēc tam caurdurī nosusina un noskalo ar aukstu ūdeni.

Sastāvs: baltie rīsu milti*, ūdens.*produkts no kontrolētas bioloģiskās saimn.

100g produkta satur: enerģ.vērt. 1449kJ/345kcal, olbalt.v.7,3g ogļhidrāti 72,7g, no tiem cukurs 0g, tauki 3,6g, no tiem piesāt. tauksk. 0,9g, šķiedrvielas 1,8g, sāls 0g. Ražotājvalsts: Nīderlande

spageti.jpg
spageti.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Nesatur glutēnu. Sastāvs: kukurūzas milti*70%,rīsu milti*30%.*=no kontrolētas bio saimniecības. Pagatavošana: 1L ūdens uzvāra, pievieno sāli un 100g spageti.

Vāra 6-8 minūtes, ik pa laikam apmaisot. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1482kJ/349kcal, olbaltumvielas 6,8g, ogļhidrāti 76,7g, no tiem cukurs 0,2g, taukvielas 1,2g no tām piesātinātās taukskābes 0,3g,

šķiedrvielas 2,2g, nātrijs 0,001g Glabāt vēsā, sausā vietā. Ražots: Itālijā

griku makaroni.jpg
griku makaroni.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības . Nesatur glutēnu. Sastāvs: bioloģiski sertificēti griķu milti. Pamatrecepte: vāra 6-8 minūtes,

100g makaronus 1L ūdens, beigās pievieno sāli. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1436kJ/339kcal, taukvielas 2,7g, no tām piesāt.tauksk. 0,6g, ogļhidrāti 68g, no tiem cukurs 0,8g,

šķiedrvielas 3,4g, olbaltumvielas 9g, sāls 0g. Glabāt vēsā, sausā vietā. Ražots: Itālijā

triskrasu.jpg
triskrasu.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības. Nesatur glutēnu. Sastāvs: 96% rīsu milti*, 2% tomāti*, 2% spināti*. *= no kontrol.bio saimn.Pamatrecepte: vāra 6-8 minūtes, 100g makaronus 1L ūdens, beigās pievieno sāli.

100g satur: enerģētiskā vērtība 1496kJ/353kcal,olbaltumvielas 7,4g,ogļhidrāti 76,7g, no tiem cukurs 0,4g,taukvielas 1,3g, no tām piesāt.tauksk.0,6g, šķiedrvielas 1,8g, nātrijs 0,001g. Ražots: Itālijā

risu penne.jpg
risu penne.jpg

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības . Nesatur glutēnu. Sastāvs: bioloģiski sertificēti brūno pilngraudu rīsu milti, ūdens.Pamatrecepte: vāra 8-10 minūtes, 100g makaronus 1L ūdens, beigās pievieno sāli. 100g satur: enerģētiskā vērtība 1481kJ/350kcal, tauki 2,8g, no tiem piesātinātās tauksk. 0,7g, ogļhidrāti 72g, no tiem cukurs 0,8g, šķiedrvielas 3,2g, olbaltumvielas 7,5g, sāls 0g. Ražots: Itālijā

lazanja.jpg
lazanja.jpg

Felicia bio bezglutēna lazanja

- +
4.99 € / 250g

Viegli pārstrādājas, satur daudz šķiedrvielas, lieliska itāļu bio

pastas garša. No kontrolētas bioloģiskas saimniecības (sert. Nr. sk.

uz iepak.) Nesatur glutēnu. Sastāvs: kukurūzas milti*55%,rīsu

milti*45%.*=no kontr.bio saimn.Pamatrecepte: ietauko pannu.

Lazanjas plāksnes vāra ūdenī 5-6 minūtes. Pēc tam tās kārto

uz pannas, kārtīgi aplej ar mērci un pildījumu.

Cep cepeškrāsnī lazanju 30-35 minūtes.

100g satur: enerģētiskā vērtība 1534kJ/362kcal, tauki 1,6g, no tiem

piesātinātās tauksk. 0,3g, ogļhidrāti 80g, no tiem cukurs 0,5g,

šķiedrvielas 1,6g, olbaltumvielas 6,1g, sāls 0g.

Var saturēt sojas daļiņas. Glabāt vēsā, sausā vietā.

Ieteicams līdz: sk. uz iepak. Ražots: Itālijā